Alexandru Herlea: „trebuie sa fim prudenti si mai ales vigilenti”


In acest link se gaseste declaratia Presedintelui Klaus Iohannis care, in urma alegerilor, afirma: „PNL si USR-PLUS pot pune baza unei alternative la actuala guvernare esuata a PSD„.

Este adevarat ca rezultatele alegerilor sunt imbucuratoare, s-a afirmat atasamentul fata de constructia europeana si succesul referendumului a pus in evidenta faptul ca societatea romaneasca acorda importanta care i se cuvine luptei impotriva coruptiei. Trimiterea dupa gratii, in urma cu cateva zile, a lui Radu Mazare si astazi a lui Liviu Dragnea sustine aceasta constatare.

In privinta noii guvernari, care se profileaza la orizont si despre care vorbeste Presedintele Iohannis, cred ca trebuie sa fim prudenti si mai ales vigilenti. S-a votat cu precadere impotriva PSD, raul cel mai mare, si nu pentru alternativa PNL + USR-PLUS. Romanii au un lung drum de parcurs pana sa ajunga sa voteze pentru o alternativa care sa corespunda cu adevarat intereselor si valorilor pe care ei inteleg si doresc sa-si construiasca viitorul. Sa speram ca este inceputul unei evolutii spre bine, cum afirma Presedintele Iohannis, o evolutie care sa duca la rezultate mai fericite decat cele realizate pana acum, dupa decembrie ’89.

Longue vie à la Roumanie européenne!

Alexandru Herlea

 

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: