Klaus Iohannis, mesaj pentru români, după ce a fost validat de CCR ca președinte

by

Ci-dessous le message de Klaus Iohannis après la validation de son élection par la Cour Constitutionnelle de Roumanie. Un message plein d’espérance. „Alle guten Dinge sind drei” affirme un dicton allemand. Après les événements de décembre ’89 et la gouvernance de l’époque Constantinescu espérons que cette troisième victoire des forces démocratiques sera celle qui permettra à la Roumanie de se retrouver et que l’affirmation de Klaus Iohannis: „ne-am luat România inapoi” va se concrétiser.

Klaus Iohannis, mesaj pentru români, după ce a fost validat de CCR ca președinte

Președintele ales, Klaus Iohannis, a transmis, vineri, pe contul său de socializare, un mesaj românilor, la scurt timp după ce judecătorii Curții Constituționale a României l-au validat pentru funcția de președinte al României, în urma scrutinului electoral din 16 noiembrie.

„Astăzi, Curtea Constituțională a validat mandatul meu de Președinte al României. Mulțumesc tuturor românilor care au votat pe 2 și 16 noiembrie și în mod deosebit celor care m-au votat pe mine. A fost un vot foarte puternic, vă asigur pe toți că l-am înțeles. Vreau să remarc că acum, după 25 de ani de la Revoluția română, se încheie o etapă. Iată că românii, prin votul lor, au spus foarte clar: stop și de la capăt. Viziunea mea s-a împletit fericit cu așteptările românilor. Privesc cu toată răspunderea drumul greu care ne așteaptă la capătul căruia se află România puternică și prosperă. Vă spun tuturor că da, se poate! Se poate construi o Românie puternică și prosperă, o Românie a lucrului bine făcut, în timp și pas cu pas”, a scris, vineri, pe Facebook, Klaus Iohannis.

Mesajul președintelui ales Klaus Iohannis a primit în mai puțin de o jumătate de oră peste 18.000 de like-uri și peste 1.000 de comentarii.

Curtea Constituțională l-a validat vineri într-o ceremonie oficială pe Klaus Iohannis ca președinte ales la României.

(Source: http://www.dcnews.ro/politica.html)

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: